Najave

Holywin u koroni

ZAMAK, zajednica mladih katolika iz Karlovac, zbog korone, ove godine organiziraju Holywin (svetost pobjeđuje) na drugačiji način u subotu 31. listopada 2020. 

ZAMAK, zajednica mladih katolika iz Karlovac, zbog korone, ove godine organiziraju Holywin (svetost pobjeđuje) na drugačiji način u subotu 31. listopada 2020. Program počinje klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom u 17 i traje do 18 sati. Misno slavlje u 18.30 predvodi fra Mate Bašić, voditelj program Exitus. Nakon misnog slavlja, vani na otvorenom, biti će predstavljen mural na pročelju župne kuće „mons. Marijan moli litanije svetog Josipa“, rad umjetnika Leonarda Lesića i biblijska priča: „Svadba u Kani Galilejskog“ umjetnička instalacija Lidije Mačke Stanić i s. Brigite Badanjak.

Zbog epidemioloških mjera i ograničenog broja sudionika program se može pratiti putem Televizije NaSveJak, facebook i youtube kanala Nacionalnog svetišta.

Na svetkovinu Svih Sveti misna slavlja u Nacionalnom svetištu slave se u 7, 9, 11 i 18. 30 sati, te u 10 sati u kapeli Svete Ane na Kalvariji. Blagoslov groblja biti će u 15 sati na Jamadolu, te u 15.30 na Dubovcu.

Na Dušni dan mise u Nacionalnom svetištu svetog Josipa slave se u 10 i 18.30 sati.

Prilikom svake svete mise uključen je vanjski razglas tako da vjernici mogu vani na otvorenom (pod trijemom Svetišta) sudjelovati u misnim slavljima, poštivajući odredbe Stožera.

 

Čitaj dalje

“Hvaljen Isus i Marija” Radio Sljemena i Maranatha pri svetom Josipu

Josipovi hodočasnici iz svih krajeva Hrvatske

Župni listić 3. uskrsna nedjelja 14.4.2024.